CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 22 augusti 2008

Grattis till Camilla och hurra till Niklas =)

Jag tänkte ändra min blogg så att den inte var så deprimerande som den var förut men nu ser den ju ut som om jag har fått ett anfall... Anyways. Emma är borta från min lista med bloggar jag läser, så nu vet alla att om man inte uppdaterar sin blogg på fyra månader så slutar jag kolla =P

Idag känns världen lite bättre än förut. Allt känns bättre när jag har träffat min släkt och mina kompisar i några dagar. När Anders är som han ska vara. Nu känns livet skönt. Sandra är inte hemma idag, eller hon ska inte träffa oss igen iaf. Och jag tycker att det känns skönt. Nu får jag lite tid med Anders som jag inte får när Sandra är med. Det är svårt att prata med honom när hans flickvänner är nära, det har det alltid varit. Dessutom vet jag inte vad jag ska säga till henne. Eftersom Sandra försöker gå ner i vikt försöker vi att inte äta så mycket onyttigt när hon är med men idag ska vi äta ute och äta chips och choklad. Kärlek på Anders. Det känns bra idag.

Jag har bestämt mig för att jag ska gå på fadderfikat(minglet) fast att jag bara kommer se bortkommen ut, det kanske kommer någon och pratar med mig för att jag ser bortkommen ut. Sen ska jag så kart gå på introduktionsdagen på måndag annars måste man fixa passerkort och allt sånt själv och det känner jag inte för.

Min fadder Niklas fyller 37 i morgon och jag kan inte komma till honom =/ Jag tänker inte gå 1,7 mil för att träffa honom och Maja och sen gå 1,7 mil hem igen. Jag har helt enkelt inte den konditionen. Ingen som känner någon som ska vägen förbi Ödenäs via Alingsås? Men det ordnar kanske sig, någon måste säkert panikhandla i morgon.Sen var det inte så mycket mer jag ville skriva... Eller jo, Cammi ditt lilla... Varför kan du inte skriva saker som att du fått lägenhet på din blogg?? Jag bryr mig inte om sporten, om den inte har med dig att göra. Men jag bryr mig om det som händer i ditt liv. Grattis i alla fall hörrdu! =)

"If you trust in your song
Keep your eyes on the goal
Then the prize you won't fail
That's your grail
That's your grail
So be strong
Keep right on
To the end of your song
Do not fail
Find your grail"

Nu ska vi nog gå och äta snart. Pussokram på er underbara <3<3

2 kommentarer:

Camilla sa...

Tack! :) Det gick så fort att jag knappt hunnit fatta det ännu..
Hur stor är din lägenhet?
Saknar dig<3
Pussar

Toffie sa...

Det verkar som om du hade tur med lägenhet. Eller också kanske det bara är studenter och dårar som vill bo med renarna? (Och fjällaporna såklart! =P)
Min lägenhet är 22 kvm men jag har jag har ju inte flyttat in där än...
Jag saknar er jättemycket. Allt blev så jättekpnstigt...
Pussae <3<3