CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 18 juni 2009

Till alla fansen!

Kållered 12.39
För jag är så jävla normal =P Det såg roligt ut när jag skrev det =P Men anyways. Idag åker vi till Orust för att fira midsommar! Det ska bli roligt. Jag är klar med somliga andra (Joakim) har inte packat än. Vi ska gå härifrån kvart över. Jag begriper inte hur folk kan låta bli att bli stressade när det är så kort tid kvar... Säger jag som packade en kvart innan jag skulle gå igår.

I helgen träffade vi Eme på lördagen, potatisfetivalen people! Och på söndagen träffade vi Mirja och Jacob i Göteborg. Fem månader är för lång tid söt! Så det får inte bli så igen. Nu träffas vi ju ganska snart igen iofs, får jag se eran lägenhet om jag tar mig till Sthlm?

I tisdags var jag i Alingsås igen och träffade Eme, jag råååkade köpa världens finaste klänning. Så nu har jag ytterligare en klänning som jag kan känna mig obekväm i! Jag är så smart förstår ni. Eme tyckte i alla fall att den var jättefin på mig så vi får väl lita på henne då. Jag ska göra det =P

Igår var vi på Baksmällan med några av Joakims kompisar. Den var sådär... Den kändes som ett försök att få killar att gå på komedier igen... Som manliga motsvarigheten till en chick-flick typ... Den var iofs ganska bra, det är bara jag som stör mig på hur de framställer kvinnor (och nu menar jag inte stripporna i filmen =P) Eller hur de framställer mäns syn på förhållanden... Man får ju verkligen hoppas att det inte är så ni ser på dem... Haha... Man ska inte ta filmer på så stort allvar. Jag ska nog antingen sluta se på oengagerande filmer eller sluta se på engagerande filmer... Jag kan tydligen inte skilja dem åt =P

Nu är jag klar och jag har fett inte skrivit tillräckligt om helgen men... Jag orkar inte skriva mer =P

"Saturday I loved you like gold
Not like the monday you passed like a ghost

The fire killed you like a motherless child"

Jag brukar vara ganska bra på att passa in låtarna med mitt humör men inte idag... Jag bara gillar Maybellene I Hofteholder... Hejdå alla fansen. Hoppas att ni har en underbar midsommar! Pusokram <3<3

2 kommentarer:

Mirja sa...

Men eller hur, det är deprimerande på hög nivå.
Baby, det är klart! Ni är alltid välkomna :) Jag har saknat dig <3

Tror du jag skulle gilla Baksmällan? Det kanske är för "grabbig" humor för mig... Glad midsommar, hoppas ni har det toppen!
PUSS

Camilla sa...

Hej
Jag vet, det är jättelängesen vi sågs, men jag dissar inte dig, om du tror det. :)
Det blir ju lite svårt iom att du bor långt bort, förut var det ju mycket längre, så det kanske blir lättare nu.
Jag missade dig förut när du var i Uppsala och Mirja messade mig o frågade om jag ville hänga med er ut på kvällen, tyvärr var jag inte hemma då annars hade jag bokat in er!
Den 4 har jag inget inbokat nu, men jag börjar jobba vid kyrkan imorgon och ska ha 2 söndagsgudtjänster och en lördag som det är "musik i sommarkväll" vet inte om det är den lördagen eller någon av de följande två. Det vet jag nog till helgen, men det blir på kvällen isf, vi får se.
Buss kan jag glömma för de går inte alls ofta, så det blir om jag kan ta bilen.

<3